Korištenja instrukcije Micinorm

Krema Micinorm lako iskoristi. Nakon nije masna na odjeći. Tako da se koristi u bilo koje doba dana. U pakiranju sa pripremi zatvorena uputstva.

Upute za upotrebu krema Micinorm

Primijeniti kompleks da oštećene područje i TRLJATI u kružni masažu pokrete. Lagano širi bio znači na površini ekser tanjir ili kožu, uhvatio zdravo zoni. Kad se prijavila preporučuje da koristim prsta ili aplikator. Kurs Micinorm je sedam dana. Poslije pet dana, možeš ponoviti tretman postići najbolje efikasnosti.

Da spriječimo jednom nakon sauna, bazena, Solarij. Kao i teretanu i javnim mjestima, gdje postoji vjerojatnost da se uhvati gljivica.

Pozitivni kvaliteti Micinorm

Krema je preporučila za ljudi koji pate od mycosis bilo koje vrste. Manifestacija od sljedećih znakove i simptomi zahtevaju hitnu tretman:

  1. Neprijatnih mirisa sa cipelama i stopalima.
  2. Ne zaustavlja svrbi kožu.
  3. Suši i žutu za nokte.
  4. Grubost prestani, obrazovanje na njih žuljeve i pukotine.
  5. Gubitak kose u oblasti lokaciju lezija.
  6. Izgleda kao ružičasto i crvenkasto mjesta na lice i telo.
  7. Upala i ljušti se za noge i ruke.
  8. Pojavi u glavi glavu svrbež i peruti.
  9. Neoplasms u vidu malih čirevi i kesice da svrbi.

Ograničenja

Prema više kliničkog istraživanja, testove i suđenja, droga Micinorm potpuno siguran za zdravlje. To ne zna jer je alergična reakcija i nuspojava. Ali u nekim slučajevima, bio od krema je ne željeno:

Pojedinac netolerancija na komponente. Alergijske reakcije za komponente. Djeca se da sam imao tri godine.

Prije koristeći antigljivična proizvod je preporučio da se konsultujem doktor. On će ti dati stručni savjet i da će se prilagoditi prijavu krug kao što je trebalo.