Recenzije Micinorm

 • Ivana
  Nedavno počeli da koristi kremu, ali efekt je već da se primećuje. Mogu reći da pokušala sam dosta novca, ali rezultat kao takav, nije dobila. Micinorm Potpuno sam došao, nema problema u upotrebi proizilazi. Sve u svemu, zadovoljan sam, stoga, preporučujem!
  Micinorm
 • Ivica
  Bio sam tretirao micinorm oko mjesec dana prekidima traje. Noge uništio u vojsci cipele, gljivica je trajao oko godinu dana. Krema je pomogao da ukloni upalu i svrab između prstiju kožu u nedelju dana oporavio. Ali da ubije gljivice u ekser uzeo više vremena. Ali efekt je napadna, krema ubija miris, nokat ponovo raste zdravo roze.
  Micinorm
 • Matea
  Ja sam uzgojio gljivica nakon ostati u hotelu. To je počela da se širi. Ali micinorm staviti na fitilj veoma brzo.
  Micinorm
 • Marina
  Vrijedan krema, i znam o čemu govorim, a drugi su pokušali kada su suočeni sa ovim neugodnim problem. Sad je sve u prošlosti, ali mogu reći da Micinorm u redu, tako da sam pomagao. Prvobitno samo uklonio simptome, i onda problem potpuno nestao. Ne vraćaj se i zadovoljan sam ovaj rezultat. Cijene su adekvatno, moguće je da kupi!
  Micinorm
 • Matea
  Uvijek sam posjetiti bazen. Očigledno, uhvatila je gljivica. Požurio odmah, ali samo kad je počeo da svrbi noge i nokti su se promijenile. Krema Micinorm preporučio u povjerljivi razgovor je dobar prijatelj. Pakiranje — zgodno, slatkiša. Ti treba da se vrlo mala količina i temeljno UTRLJAJTE je u kožu noge i važe za nokte. Jedna boca je za mene dovoljno za 2 tjedna od koristi. Miris ovo jedinstvene bio šlag je ukloniti odmah. Poslije 3 dana kožu na mojim nogama je prestala čudno ponaša i svrab. Čavao tanjir raste normalne boje, bez oštećenja. Mjesec potpuno je izliječen.
  Micinorm
Ocjena Micinorm
4.1
17